Menu
menu

 

INFO o fotografisanju:

Mesto fotografisanja biramo zajedno u zavisnosti od vaših želja. Može biti Vas dom ili neka interesantna lokacija. Ne radimo u studiju.

Pre slikanja se konsultujemo u vezi garderobe koju možemo da menjamo po potrebi.
Zajedno ćemo osmisliti temu fotografisanja, onu koja najbolje odgovara Vama i Vašoj porodici.

Vreme uskladjujemo sa dnevnim rasporedom dece. Slikanje traje od 1,5h – 2,5h. Kada su male bebe u pitanju, ponekad je potrebno 4h, ukoliko treba da se presvuku, nahrane ili umire. Tempo slikanja nam uvek diktira beba, pravimo pauze kada god je potrebno. Slike su jednako lepe kada je beba budna i kada spava. Sve varijante nam odgovaraju.

Prilikom fotografisanja zabeležimo veliki broj slika i obradimo sve koje su kvalitetne. Može ih biti od 20 do 50. Posle dve – tri nedelje organizujemo prezentaciju kako bi Vam pokazala sve fotografije, a Vi pravite odabir onih koje su Vam najlepše.

Uz odredjeni broj slika, na poklon se dobija jedna od fotografija odštampana na kanvas platnu.
Odabrane slike dobijate u elektronskoj formi i na najkvalitetnijem foto papiru, upakovane u prelepu, ručno izradjenu kutiju.

NOVOROĐENČAD – fotografisanje podrazumeva bebe do 3. meseca koje je najbolje slikati u prve dve nedelje života, od 7 do 14 dana. U tom periodu su jos uvek opušteni, uglavnom spavaju, tako da se lakše postave u prelepe poze na lejzi begu ili u korpicama. Grčevi jos uvek ne počinju, pa se teže bude iz čvrstog sna.

Sve korpice, odelca, kapice, trakice i materijale donosimo na slikanje.

Za fotografisanje novorodjenčadi je neophodno da se javite dok ste drugom stanju kako bismo na vreme zakazali i odvojili termin za Vas.

DECA – Fotografisanje podrazumeva bebe i decu stariju od 3. meseca pa sve do punoletstva 🙂
U prvoj godini najinteresantniji periodi su: početak oslanjanja na rukice, ležanje na stomaku (4. mesec), kada počnu da sede (7, 8. mesec) i kada prohodaju (12. mesec). Svaki period je prelep, a opet veoma različit od jedan od drugog.

TRUDNICE – fotografisanje je najlepše u sedmom ili osmom mesecu trudnoće u zavisnosti od veličine stomaka. U devetom mesecu slikamo retko, jer je veoma nesigurno. Svaki dan je potencijalni dan za odlazak u porodilište. Takođe, ne zelimo da propustimo slikanje ako beba dodje pre termina 🙂

U današnje vreme svako poseduje stotine sličnih digitalnih fotografija koje završavaju sa strane, nikad pregledane. Madrina fotos stvara kolekcije nesvakidašnjih fotografija od kojih možete izabrati par najboljih, možemo ih štampati na kanvas platnu, izraditi foto knjigu, pokloniti članovima porodice…
Možete obradovati drage osobe poklon vaučerom, za bilo koju priliku.

Nalazimo se u Beogradu i slikamo po celoj Srbiji, po dogovoru.

Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam pišite na mejl madrinafotos@gmail.com ili na facebook stranicu Madrina fotos.